Huis

Maaseik

€ 206.736
  • 3

  • 129 m²

  • 430 m²

Huis te koop in Maaseik
Huis te koop in Maaseik
Huis te koop in Maaseik
Huis te koop in Maaseik
! LAATSTE 2 WONINGEN TE KOOP !

"AKKERSTRAAT-PARK": 10 MODERNE NIEUWBOUWWONINGEN IN EEN RUSTIGE, KINDVRIENDELIJKE OMGEVING. 

Dit project omvat 10 nieuwbouwwoningen opgetrokken in een moderne architectuur. U geniet hier van een aangename, rustig en jonge woonomgeving nabij het centrum van Neeroeteren. 

Alle woningen zijn half-open woningen, zijn ingedeeld met 3 slaapkamers en hebben standaard vloerverwarming op aardgas. Parkeren doet u comfortabel onder de carport of in de afgesloten garage. 


Jouw woning, afgewerkt of casco+:
De woningen zijn reeds gebouwd en  reeds afgewerkt tot en met de chape. U heeft de keuze om de woning in deze CASCO+ staat te kopen ofwel verder te laten afwerken. 

Bij aankoop in casco+ staat is volgende voorzien: elektriciteit, sanitairleidingen, verwarming, ventilatie, pleisterwerken, vloerisolatie en chape. De keuken, sanitairtoestellen, binnendeuren en vloer zijn niet voorzien bij een CASCO+ staat.

Indien u opteert om de woning te laten afwerken, heeft u als koper inspraak in deze afwerking. Er zijn mooie budgetten voorzien voor de binnenafwerking en u kiest bijgevolg zelf uw keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren bij de aangeduide leveranciers. 


Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze webiste www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving, foto's, virtuele tour en prijzenlijst.

MEER INFO: +32 (0)89 86 18 88 of info@N78vastgoed.be

N78 vastgoed


Rijksweg 235, 3650 Dilsen-Stokkem

T: +32 89 86 18 88


Contacteer ons voor meer info

Meer in detail

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze eigendom?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.